Praktische informatie volgens COVID-19

Ten gevolge van de moeilijke situatie die we momenteel doormaken en de moeilijkheden met betrekking tot de verspreiding van COVID-19, heeft Vajra nieuwe maatregelen geïmplementeerd. Deze maatregelen hebben betrekking tot de hygiëne en tot de algemene organisatie hieromtrent.

  • Wanneer er goederen bij Vajra aankomen, dan belt de chauffeur aan, maar hij/zij komt niet binnen in het magazijn en ook niet binnen bij de receptie. De receptie lost de goederen en ondertekent het CMR-document.
  • Leveringen naar de klanten. De bezorgers hebben een kit om hun handen te reinigen en om alle nodige handhygiëne te kunnen toepassen. Ze hebben ook handschoenen. Zij plaatsen de pallet of de goederen op de door de klant aangewezen plaats.
  • Voor klanten die de goederen komen afhalen in Overijse: de klant belt aan en de secretaresse brengt de bestelling door de magazijndeur. De klant raakt de palette wagen of de kar zeker niet aan.
  • Voorbereiding van de bestellingen: de magazijniers gebruiken steeds dezelfde pallettruck. Ze wisselen nooit van palette.
  • Om hygiënische redenen, is er de verplichting om de afstand van 1m50 uiterst te respecteren.

Intern: de nodige afstand bewaren van elkaar en regelmatig de handen gedurende de dag. De kwaliteits- hygiëneverantwoordelijke zorgt voor het regelmatig ontsmetten van risicogebieden.

Wij danken u voor uw begrip. We hopen dat de situatie zo spoedig mogelijk kan worden hersteld.

Weet dat wij ons best doen om onze diensten zo soepel mogelijk en op de “normale” manier te laten verlopen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code