Pompoenpitolie

Pompoenpitolie is zeer geschikt voor het op smaak brengen van rauwkost omwille van zijn aangename smaak. Gekenmerkt door zijn rijkdom aan omega-6 (51,3%), een zwakker gehalte aan omega-3 en een evenwicht tussen de verzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Deze analyse kan kaderen in een aangepast en gecontroleerd voedingspatroon.

Zijn profiel aan vetzuren geeft deze olie de eigenschappen om bepaalde ziektebeelden te bestrijden zoals:l verstoorde spijsvertering, tandbederf. Hij stimuleert de kalkaanmaak en kan worden gebruikt in het herstel van de balans  w-6/w-3 .

Verder tonen diverse studies dat deze olie heilzaam werkt bij hart-en vaatproblemen, problemen met de onderbuik, ontgifting van het organisme en versterking van het immuunsysteem.

Niet verhitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code