Kiemzaden

 

Fenegriek om te kiemen Giet enkele soeplepels in uw kiemer (in een verwarmde omgeving. Overgiet met bronwater en laat weken gedurende 1 nacht. Afspoelen en eenmaal per dag bevochtigen. Na ongeveer 4 à 5 dagen zullen de zaadjes hebben gekiemd en kunnen ze worden verbruikt. De kiemer Max Labbé wordt aangeraden als de kiemer met de meest ideale condities om te kiemen.

Radijszaad om te kiemen Giet enkele soeplepels in uw kiemer (in een verwarmde omgeving. Overgiet met bronwater en laat weken gedurende 1 nacht. Afspoelen en eenmaal per dag bevochtigen. Na ongeveer 4 à 5 dagen zullen de zaadjes hebben gekiemd en kunnen ze worden verbruikt. De kiemer Max Labbé wordt aangeraden als de kiemer met de meest ideale condities om te kiemen.

Luzernezaad Alfalfa Giet enkele soeplepels in uw kiemer (in een verwarmde omgeving. Overgiet met bronwater en laat weken gedurende 1 nacht. Afspoelen en eenmaal per dag bevochtigen. Na ongeveer 4 à 5 dagen zullen de zaadjes hebben gekiemd en kunnen ze worden verbruikt. De kiemer Max Labbé wordt aangeraden als de kiemer met de meest ideale condities om te kiemen.

Tuinkers om te kiemen Giet enkele soeplepels in uw kiemer (in een verwarmde omgeving. Overgiet met bronwater en laat weken gedurende 1 nacht. Afspoelen en eenmaal per dag bevochtigen. Na ongeveer 4 à 5 dagen zullen de zaadjes hebben gekiemd en kunnen ze worden verbruikt. De kiemer Max Labbé wordt aangeraden als de kiemer met de meest ideale condities om te kiemen.

Kiemzadenmengeling Giet enkele soeplepels in uw kiemer (in een verwarmde omgeving. Overgiet met bronwater en laat weken gedurende 1 nacht. Afspoelen en eenmaal per dag bevochtigen. Na ongeveer 4 à 5 dagen zullen de zaadjes hebben gekiemd en kunnen ze worden verbruikt. De kiemer Max Labbé wordt aangeraden als de kiemer met de meest ideale condities om te kiemen.

Tarwe om te kiemen Voeg de gekiemde tarwe toe aan salades of ‘s morgens bij platte kaas met een beetje honing. Was de tarwe en bedek gedurende 1 nacht met bronwater. Afspoelen en de 2e dag herhalen. In het bovenste bakje van een kiemer doen. Het gekiemde graan zo gebruiken in zijn rauwe staat.

Mosterdzaad om te kiemen Giet enkele soeplepels in uw kiemer (in een verwarmde omgeving. Overgiet met bronwater en laat weken gedurende 1 nacht. Afspoelen en eenmaal per dag bevochtigen. Na ongeveer 4 à 5 dagen zullen de zaadjes hebben gekiemd en kunnen ze worden verbruikt. De kiemer Max Labbé wordt aangeraden als de kiemer met de meest ideale condities om te kiemen.

Groene soja om te kiemen Laat de boontjes baden in een saladekom vol warm water . Eens de boontjes volgezogen zijn met water, overvloedig afspoelen. In de kiemer doen en ze 2 maal per dag bevochtigen tot ze voldoende zijn gekiemd om ze te gebruiken. Duur : 4 tot 6 dagen.

 

Meer informatie over dit product

Een verkooppunt vinden Klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code