« Natuurlijke cosmetica (producten) van de toekomst. Vandaag beschikbaar »
Tandpasta « aloevera
Tandpasta met aloevera. Samengesteld uit krijt, water, plantaardige glycerine, carrageen, aloevera, etherische mandarijnolie en myrrhe.

Tandpasta « kinderen »

Tandpasta voor kinderen. Samengesteld uit krijt, water, plantaardige glycerine, carrageen, propolis, myrrhe en bio etherische venkelolie.

Tandpasta « eucalyptus »
Eucalyptus tandpasta. Samengesteld uit krijt, water, plantaardige glycerine, carrageen, propolis, myrrhe en bio etherische eucalyptusolie

Tandpasta « groene thee/munt »

Tandpasta met munt en groene thee. Samengesteld uit krijt, water, plantaardige glycerine, groene thee extract, propolis, myrrhe en bio etherische muntolie

Tandpasta « Munt/Fluor »
Tandpasta met munt en fluor. Samengesteld uit krijt, water, plantaardige glycerine, carrageen, propolis, myrrhe en bio etherische muntolie en calciumfluoride.

Rozen douchegel
Water, verzeepte kokosolie en maisglucose, kokosolie, plantaardige glycerine, zeezout, citruszuur, rozenextract en peperjasmijn, etherische geraniumolie.

Douche gel « zonder parfum »

Haarbalsem « zonder parfum »

Een douchegel, een haarbalsem en een shampoo, door het deense organisme « Astma-allergie » gegarandeerd, enkel samengesteld uit water, kokoslie en verzeepte maisglucose, plantaardige glycerine, zeezout en citruszuur.Geen enkele vorm van allergieopwekkende componenten, geen parabenen en andere bewaarmiddelen. Deze producten garanderen een hygiene en persoonlijke verzorging zonder risico’s

SHAMPOO’S

De Urtekram shampoos bieden een volledig gamma aan, goed voor gezondheid en milieu. Zodoende kan U zorg dragen voor de gezondheid van Uw haren en de gezondheid van Uw omgeving

Kamilleshampoo 1L
Kamilleshampoo voor blond haar. Samenstelling : bio kamille-extract, verzeepte kokosolie en maisglucose, zeezout, citruszuur, bio etherische kamille-olie en rozemarijn-olie

Brandnetelshampoo 1 L

Brandnetelshampoo. Anti-roos. Extracten van brandnetel en de plantenmengeling van Doctor Marcussen , verzeepte kokosolie en maisglucose, zeezout, citruszuur, etherische olie van geranium, cypes, bergamot en citronella.

Rozenshampoo 1 L
Rozenshampoo voor alle haartypes. Extract van rozenknoppen en jasmijn. Met verzeepte kokosolie en maisglucose, zeezout, plantaardige glycerine, citruszuur, etherische olie van geranium.

Shampoo « zonder parfum » 500ml en 250ml

De Urtekram producten dienen zich niet meer te bewijzen. Door hun gezonde eenvoud, combineren ze de nodige ingrediënten die nodig zijn om een frisse en natuurlijke dagelijkse verzorging te ondersteunen.

Shampoo YUCCA 500ml en 250ml
Yuccashampoo : voor gevoelige hoofdhuid en haar. Water, kokosolie, yucca-extract, zeewieren, krijt, cituszuur – niets anders !
De yucca is een plantenfamilie van 40-50 soorten van ruwe planten, struiken en bomen, op te merken door hun roosvormige harde bladeren , en witachtige trossen bloemen. Eigen aan warme droge streken van Noord-Amerika, Centraal-Amerika en de Antillen en ook veelvuldig gebruikt als kamerplanten in verschillende streken ter wereld.

Flessen, etiketten en stoppen zijn allen gemaakt van de zelfde plasticsoort ; polyethyleen – op een dusdanige manier dat het geheel zich kan recycleren. Zonder PVC

ZEPEN

Authentieke en simpele geuren, uit planten gehaald met veel respect en kunde, met verschillende samenstellingen waardoor er voor ieder wat wils is :
ALOEVERA ZEEP « verzachtend »
De Aloevera is een plant met uitzonderlijke eigenschappen : efficiënt bij brandwonden, zonneslagen, schaafwonden ; verzacht ook een uitdrogende huid ; aangebracht op geirriteerde huid zorgt het voor een antibacteriëel en antischimmeleffect. Het kan als dusdanig worden gebruikt tegen zona, excema, huidverkleuringen en infecties

TEA TREE zeep(Melaleuca Alternifolia)
De bladeren van de anti-bacteriële TEA TREE geven een praktisch doorzichtige, lichtjes groenige etherische olie met een frisse, kamferachtige geur.

De Aboriginals gebruiken sinds duizenden jaren de verscheidene eigenschappen van deze « theeboom ». Recente wetenschappelijke studies toonden aan dat de etherische olie tegen allerlei infecties helpt en dat hij fungeert als een krachtig antivirus dat het immuunsysteem aansterkt. Hoewel praktisch onbekend in Frankrijk is de Tea Tree één der meest gebruikte planten in angelsaksische landen.

De Urtekram producten dienen zich niet meer te bewijzen. Door hun gezonde eenvoud, combineren ze de nodige ingrediënten die nodig zijn om een frisse en natuurlijke dagelijkse verzorging te ondersteunen.

Vind een verkooppunt in je regio