Rechercher

1101112131423456789
This is an example of a HTML caption with a link.

Beste klant, bezoeker, vriend van bio,

Na een testfase van twee jaar hebben we besloten de dienst Afhaalpunt Webshop Vajra te sluiten.
Deze dienst is te traag ten opzichte van het tempo van ons leven !
We leven in het AMAZON-tijdperk, we willen alles en we willen het onmiddelijk. ;-)

Aangezien we geen concurrentie willen vormen ten opzichte van onze partners en lokale winkels door directe verkoop, noch klappen willen opvangen door onredelijke transportkosten, is het simpelste ermee te stoppen !
We blijven tot uw dienst om u te helpen de producten te vinden die u kan raadplegen op de website. De webshop is vanaf heden enkel voor professionelen.

Onze doelstelling en motivatie zijn sinds het begin het beschermen en ondersteunen van de bio winkels, uw winkel op de hoek. We hebben een hoogachting voor de kruidenier en de biowinkel die gezonde voeding op de markt brengen en de plaatselijke economie actief ondersteunen.

De essentie van ons werk is het ontwikkelen van ons eigen merk, met de gammas van granen, melen, vlokken…en onze dienst als bio en biodynamische groothandelaar en verdeler : dat is het hart van ons beroep !

We blijven onze samenwerking met winkels, landbouwers en producenten ontwikkelen. Ons werk is voltooid wanneer, u, de consument, toegang heeft tot heilzame voeding, en de prijs die u betaalt juist en eerlijk is.

Door de keuze die u maakt met het bevoordelen van een zelfstandig filiaal voor uw aankopen ondersteunt u de markt van de toekomst en helpt u ze stand te houden tegen de opkomst van de grote supermarktketens !

Pagination