Wijnen Infoflash 2006


De witte porto is minder zoet en iets zuurder dan de rode. Hij is dus frisser in de mond en minder uitgesproken zoet, waardoor zijn volle smaak beter tot uiting komt.


Clairette de Die
Schuimwijn, goed koud te drinken als aperitief of bij dessert. Aroma van muskaat , licht gekruid.
Koud serveren 6-8 º. A.O.C clairette de Die
Suggestie: Serveer als basis van cocktaildrink met
vruchtenlikeur en stukjes gekonfijte gember !


VIN EDEN – Vin du pays d’OC CHARDONNAY
Deze druivensoort geeft een uiterst fijne wijn met een sterk aromatisch potentieel, complexe neus van citroen en tropisch fruit. Strogeel met groene tinten.
Boterige smaak met finale honingsmaak.
Koel schenken, 10°.


PERSEUS Rioja
De Rioja is gekend om zijn uitstekende rode wijnen.
Kersrode kleur met violette tonen: vers en fruitig met aroma’s van nieuw fruit. Zacht en vol in de mond, met noties van overrijp fruit. ( cassis en krenten).


Domaine de Farlet 2002 – Les Granges de Montceau Rode wijn, met dieprode kleur. Complexe neus, geconfijte rode vruchten, vanille, bergbloemen en koffie. Volle smaak, structuur en nadronk. cabernet – sauvignon– merlot.


Château Méric wit. Appellation Graves contrôlée, op fles getrokken op het kasteel. Cuvée 2005. Serveert zich op 10º. Van Sémillon druiven voor de noties van hars en honing en de Sauvignon voor hun fruitige bloemenaroma’s. Wijn met een natuurlijke volheid die zijn frisheid niet in de weg staat.

Vind een verkooppunt in je regio

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*

code