Clearspring – Macrobiotiek

Umeboshi

Umeboshipruimen 200gr Article code : JSUB2

De gehele pruimen met zeezout en shisoblad.

Umeboshipruimen 1kg Article code : JSBU1 ; Umeboshipruimen 4kg Article code : JSBU5

Umeboshipasta 250gr Article code : JSPU2

Met ume pruimen, shisoblad en zeezout.

Miso

Gerstmiso “mugi miso”. Gemaakt met sojabonen, gerst, zeezout, water en kojiferment Article code JMB1

Hatcho miso. Sojamiso. Samengesteld uit sojabonen, zeezout, water en kojiferment. Gerijpt gedurende 2 jaren. Article code JMH1

Natto miso chutney. Ingrediënten: malt van zoete aardappel, gerst, water, zeezout, hele sojabonen, kombu zeewier, gember, shoyu kagisa. Article code JMN1

Genmai miso. Volle rijstmiso van volle rijst, sojabonen en zeezout. Zoete miso en ideaal voor lichtere kookstijlen. Article code JMR1

Witte shiro miso. Lichte witte miso met uitstekende smaak en lichtjes gezouten. Ingrediënten: biologische rijst, biologische sojabonen, water, zeezout. Article code JMSH1

Sushi daikon gedroogd

Gedroogde sengiri daikon. Gedroogde Japanse radijs Article code JSDS1

Ginger pickled

Verse gemberwortel (78%), rijstazijn (water, rijst), shiso (perilla) bladeren, zeezout. Article code JSDS1

Shiitaké

Gedroogde shiitake champignon. In soepen of stoofschotels te gebruiken.
Deze champignon bezit vele goede eigenschappen voor uw gezondheid. Hij bevat essentiële voedingsstoffen die de immuniteit stimuleren en de cholesterol onder controle houden. Article code : JSH1

Kuzu

Witte kuzu. Zetmeel uit de kuzu wortel. Voor het dikken van soepen, binden van sappen en sauzen en om desserten structuur te geven. Ook medicinaal te gebruiken als kuzupapje tegen spijsverteringsproblemen. Article code : JSK4

Mirin

Biologische Mikawa mirin. Zoete wijn op basis van zoete rijst, gebruikt in de keuken. Van zoete rijst, water en rijstkoji. Ideaal voor het verhogen van geur en smaak van talloze gerechten. Article code : JSM3

Rijstazijn

Deze azijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan en gemaakt volgens de oude fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten. Fris en heerlijk van smaak, licht zoet en zonder de zuurte van andere azijnen. Gaat goed samen met granen, vis en groenten. Article code : JSVR1

Instant soup miso zeewier
Instant misosoep met zeewier. Met rode miso. Samenstelling: miso (rijst, hele sojabonen, zeezout), fu (tarwegluten), gedroogde groene uien, wakame. Article code : JSMA

 

 

Instant soup miso zeewier niet bio

Article code : JSSA

 

Instant soup miso tofu niet bio

 

Instant soep met witte miso. Samenstelling: miso (rijst, hele sojabonen, zeezout), tofu (soja, nigari), gedroogde groene uien. Article code : JSST

 

Shiso kondiment

Poeder van Ume-shiso. Heerlijk licht pikant. Ingrediënten: rode shisobladen, umeboshisap (Japanse pruimen en zeezout). Article code : JSSHC

 

Tekka kondiment

Natuurlijk hatcho miso kondiment. Ingrediënten: volle soja, water, zeezout, sporen van geroosterde gerst, koji, wortelen, lotuswortel, kliswortel, geroosterde sesam en gember. Article code : JST

Meer informatie over dit product

Een verkooppunt vinden Klik hier

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*

code